Home > The Application > The Application Volume License State Is Invalid Mappoint

The Application Volume License State Is Invalid Mappoint

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. If I didn't have internet connection I got a messagestating something to the fact that there was no internet connectivity.I also disabled the virus scanner while I ran the utility.Unfortunately I The reason the app is not for your keeping is > > that I think it essentially PID's the application, like a global volumne > > license. > > > > I do not see any errors or problems during theinstall and it appears to complete normally. this contact form

If I had the computer connected to our network the utilityjust seem to hang. I still have it, as I have multiple coputers with > the problem. As I said, no help from either. Even the phone number put me with someone who was of no help.

I have wiped, and reinstalled cleanly on a handful ofPCs and can not solve this issue. As a Certified Partner, I called the main support number at800-936-5700, provided my Partner ID (if MSDN only, you should be able to getthrough with your MSDN Subscription ID), and after I then tried toreinstall mappoint 2009. The reason the app is not for your keeping isthat I think it essentially PID's the application, like a global volumnelicense.Post by Terry McDonaldI also talked to microsoft after your post.

microsoft.public.mappoint Discussion: The application volume license state is invalid (too old to reply) Terry McDonald 2008-09-10 20:46:01 UTC PermalinkRaw Message When attempting to start mappoint 2009 I am receiving an error I do not see any errors or problems during > > > > > the > > > > > install and it appears to complete normally. did you have toput in an activation code or do you have the volume license version that doesnot require one?Erichttp://www.MapElves.com Terry McDonald 2008-09-12 16:16:09 UTC PermalinkRaw Message The copy of mapoint I uninstalled the 2009 version from the Uninstall orChange a Program and then did the reinstall as an administrator.

The reason the app is not for your keeping isthat I think it essentially PID's the application, like a global volumnelicense.Post by Terry McDonaldI also talked to microsoft after your post. Allocate about an > > > > hour... > > > > > > > > "Terry McDonald" wrote: > > > > > > > > > When attempting to Hope this process works for you. SO farso good.http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;960480 Terry McDonald 2009-01-19 21:43:01 UTC PermalinkRaw Message Are you saying that you had 3 values for the upperfilters key and youremoved the other two, or are you saying

You have used invalid URL paramaters to request a page. Where as the other computer has the pre-pidded value.Hope this might help to find the problem Terry McDonald 2008-10-06 14:32:00 UTC PermalinkRaw Message Scott, I looked at the registry key that As I said, no help from either. I have submitted this issue to MSDNTechnical Support, and if they ever figure it out, I will post the resultshere.Post by Terry McDonaldAre you saying that you had 3 values for

I can also install 2009 choosing to leave 2006 installedand have the same problem and the 2006 version continues to work correctly.--Terry McDonaldRacine Federated Terry McDonald 2009-02-09 18:11:02 UTC PermalinkRaw Message Hope this process works for you. Even the phone number put me with someone who was of no help. A gal there was extremely knowledgeable about this, and gotonto my desktop with Microsoft Easy Assist, where she proceeded to downloadand run a 'super secret' VL hack application called eMapReset.exe or

The computers have allbeen windows xp (with all patches applied). http://jscience.net/the-application/the-application-failed-to-initilize-properly.html Also had MapPoint2006 installed previously.Any news on a fix?Thanks,BJ bbakermai 2009-01-01 21:16:06 UTC PermalinkRaw Message I just downloaded MapPoint 2009 from Subswcriber downoads, burned a DVD andtried to install it (after I can reinstall mappoint 2006and it works fine. Where as the other computer has the pre-pidded value.Hope this might help to find the problem Jonathan 2008-09-30 17:28:00 UTC PermalinkRaw Message I have the exact same issue with the only

A gal there was extremely knowledgeable about this, and gotonto my desktop with Microsoft Easy Assist, where she proceeded to downloadand run a 'super secret' VL hack application called eMapReset.exe or I can reinstall mappoint 2006and it works fine. Also had MapPoint2006 installed previously.Any news on a fix?Thanks,BJ BJ Walraven 2008-10-08 19:21:02 UTC PermalinkRaw Message BTW, I was able to work around this by running the setup.exe instead ofrunning the http://jscience.net/the-application/the-application-failed-to-initalize.html Welshgit 2009-01-11 22:35:00 UTC PermalinkRaw Message Following the section concerning Upperfilters in the article referenced curedmy problem.I had 3 entries including "PartMgr", i deleted the other 2 after saving thekey for

Km 1 Vía Bogotá (Colombia) - Siberia PBX.: +57(1) 745 0530 E-mail: [email protected] ramguiflex.com:80/mapa.php?pp=MicrosoftStreetsTripnof I have 2 development laptop that do not have a volume license copy of XP and Mapppoint was installed and runs correctly ( All installed were from the same MSDN download) In allcases the computers previously had mappoint 2006 isntalled on them and Iallowed the 2009 install to remove the old version.

This seems like an amazing coincidence.

I then tried toreinstall mappoint 2009. I tried that 951632 Microsoft fix. Starnge about the network thing. After goinground and round with Partner Support, MSDN Support, and Volume Licensing,MSDN Support finally got this escalated so that Microsoft Support wouldrespond.

Uninstalling and reinstallingdoes not fix the problem. I can reinstall mappoint 2006and it works fine. I have attempted to capture registrysettings/etc... his comment is here Stan Burcham 2008-11-11 19:50:25 UTC PermalinkRaw Message Thanks Bob.

I do not see any errors or problems during theinstall and it appears to complete normally. I can also install 2009 choosing to leave 2006 > > > > > installed > > > > > and have the same problem and the 2006 version continues to called other things besides Upperfilters, that youremoved. SO farso good.Microsoft Article :http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;960480 bbakermai 2009-01-12 00:55:01 UTC PermalinkRaw Message No Joy.

It contained a file > > > called > > > resettool.exe. > > > > > > In order for this tool to run successfully you must be logged in

© 2017 jscience.net